Jump to content Jump to search
Tule meille töihin

Tule meille töihin

Maalahden kunnan avoimista työpaikoista ilmoitetaan Kuntarekryssä, Työ- ja elinkeinotoimiston verkkosivustolla ja kunnan verkkosivustolla. Ilmoituslehtinä ovat Pohjalainen ja Vasabladet. Avoimista viroista kuulutetaan myös kunnan virallisella ilmoitustaululla.

Tiedustelut työpaikoista
Jos sinulla on työtehtäviä koskevia kysymyksiä, ota yhteyttä hakuilmoituksessa mainittuun yhteyshenkilöön.

Avoin hakemus
Jos meillä ei juuri nyt ole sinulle sopivia työpaikkoja, voit aina jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot itsestäsi ja minkälaisesta työstä olet kiinnostunut. Voit jättää avoimen hakemuksen milloin tahansa, se on voimassa yhdeksän kuukautta. Täytä hakemus huolella. Voit päivittää avointa hakemustasi milloin tahansa. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, jos meillä on sopiva työpaikka tarjottavana sinulle.
Huomaa, että avoimella hakemuksella et voi hakea kesätyötä tai niitä työpaikkoja, jotka ovat haettavana kunnan sisäisessä tai ulkoisessa haussa.


Etsimme siivoojia lyhytaikaisiin sijaisuuksiin, työtehtävänä on kunnan kiinteistöjen siivous. Ota yhteyttä kiinteistöpäällikkö Jan Nyvalliin, puh. 040 659 4300, jan.nyvall@malax.fi.


Haemme lähihoitajia sekä lyhyt- että pitkäaikaisiin sijaisuuksiin Maalahden kunnan kotipalveluun ja asumisyksiköihin. Ota yhteyttä kotipalveluohjaaja Ros-Marie Ljungkvistiin, puh. 050 502 7785, ros-marie.ljungkvist@malax.fi tai vs. kotipalveluohjaaja Ulrika Häggströmiin, puh. 050 441 4847, ulrika.haggstrom@malax.fi


Perhehoitoon etsitään tukiperheitä
Tukiperheeksi voi ryhtyä lapsiperhe, lapseton pariskunta tai yksinasuva henkilö. Tukiperhe toimii tukena yhdelle tai useammalle lisätuen tarpeessa olevalle lapselle. Tukiperhetoiminnasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä perhetyöntekijä Annika Svevariin, puh. 050 538 1060, tai sosiaalityöntekijä Susanne Amoakoon, puh. 06 347 7316.


Haemme lyhytaikaisia sijaisia toimintavuodeksi 2021–2022 varhaiskasvatukseen ja esiopetukseen sekä koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaan. Ota yhteyttä perhepäivähoidon ohjaaja Nina-Maria Enholmiin tai päiväkodin johtaja Isa Granqvistiin tai Annastina Heinoseen.

Ilmoita kiinnostuksestasi:
perhepäivähoidon ohjaaja Nina-Maria Enholm: ninna.enholm@malax.fi, puh. 050 361 6754 tai päiväkodin johtaja Isa Granqvist, isa.granqvist@malax.fi, puh. 040 632 6263, patricia Ingström, patricia.ingstrom@malax.fi, puh. 040 650 8163.