Jump to content Jump to search
Sopimukset

Sopimukset

Uudet liittymät

Vesijohto- tai viemäriverkostoon liittymiseksi tarvitaan sopimus. Sopimuksen kääntöpuolella on sopimusehdot. Sopimuksen voi täyttää pdf-muodossa, mutta se on tulostettava ja allekirjoitettava, tarvitsemme alkuperäisen sopimuksen arkistointia varten. Sopimuksen voi jättää kunnantalon postilaatikkoon. Uusien liittymien maksuista on tietoja välilehdellä Maksut ja laskutus. Kun liittyminen on tehty, lähetämme postitse laskun, kopion sopimuksesta, yleiset toimitusehdot, Maalahden Veden säännöt ja taksan.

 

Luovutussopimus kiinteistön omistajan vaihtuessa

Kun vesi- ja/tai viemäriliittymällinen kiinteistö esimerkiksi myydään, on tehtävä luovutussopimus. Täytetty sopimus jätetään kunnantalon postilaatikkoon. Sopimukseen on liitettävä kopio kauppakirjasta tai muut luovutusasiakirjat. Kun luovutus on rekisteröity järjestelmäämme, lähetämme postitse kopion sopimuksesta, yleiset toimitusehdot, Maalahden Veden säännöt ja taksan.

 

Käyttösopimus vuokralaisille

Kun kiinteistön omistaja ja vesijohto- ja/tai viemäriverkoston käyttäjä ovat eri henkilö (esimerkiksi kiinteistöä tai tilaa vuokratessa), voidaan tehdä sopimus vesipalvelujen käytöstä.  Tällä sopimuksella käyttäjää laskutetaan vesipalveluista. Kun käyttösopimus on rekisteröity järjestelmäämme, lähetämme postitse kopion sopimuksesta, yleiset toimitusehdot, Maalahden Veden säännöt ja taksan.

 

Sopimuksen irtisanominen

Sopimuksia irtisanotaan erittäin harvoin. Sopimuksia irtisanotaan useimmiten kiinteistöillä, joiden talot puretaan ja joille ei rakenneta mitään uutta. Irtisanominen on tehtävä kirjallisesti, ota yhteyttä Maalahden Veteen ennen irtisanomista. Jos kiinteistön omistaja vaihtuu, irtisanomisen sijaan tehdään luovutussopimus, lue edeltä.

Päivitetty 31.12.2020 08:41