Jump to content Jump to search
Bokning av anläggningar och avgifter

Bokning av anläggningar och avgifter

Fritidskansliet ansvarar för bokningar av Pixnehallen, sportstugan, sandplanen och gräsplanerna i Pixne samt anläggningar i Petalax. Alla bokningsförfrågningar skickas per e-post till bokning@malax.fi.

OBS! Bokning av grillkåtan i Pixne skickas per e-post till: bokning@malax.fi.

På adressen bokning.malax.fi kan man kontrollera bokade tider på de olika anläggningarna.

Allaktivitetshuset i Vägvik kan hyras av föreningar, privatpersoner och företag. Mera information om utrymmet och bokning.

Skolornas gymnastiksalar bokas via skolornas respektive rektorer. Kontaktuppgifter hittas under bildningsväsendet.


Användning av programmet för bokning av resurser och utrymmen

Skriv in bokning.malax.fi (utan www) i din webbläsare för att ta dig till bokningssidan.

För att granska tider och utrymmen väljer du "Kalender" uppe till höger. Uppe till vänster hittar du rullmenyerna "enhet" och "utrymmen". Välj först den "enhet" du vill kolla, t.ex. idrottshallar och sedan "utrymme", t.ex. hallen. Då kommer det upp en kalender som visar vilka tider som är bokade (färgade fält) och vilka som är lediga (gråa). Genom att ändra på enhet och utrymme kan du kolla alla utrymmen som finns i bokningssystemet.


Bokning

När du sökt fram den dag och tid du önskar boka, så skickar du e-post till bokning@malax.fi. Du får en bekräftelse om tiden passar eller bör ändras. Efter att du fått bekräftelsen kan du besöka bokning.malax.fi för att se din tid i kalendern.


Prislista och hallhyror 2023

Hyror för Pixnehallen 1.1–31.12.2023


Mera information

Frågor angående bokningssystemet och anläggningar kan ställas på e-post till bokning@malax.fi eller till fritidssekreterare Anders Hendricksson

Senast uppdaterad 20.02.2023 13:13