Jump to content Jump to search
Idrott, motion och hälsa

Idrott, motion och hälsa

 

Kilometrikisa 2021

Genom att delta har du möjlighet att vinna en cykel, ett 100 € presentkort eller många andra priser. Det är fråga om två landsomfattande kampanjer på internet, en cykelkampanj som heter Kilometrikisa och en gåkampanj som heter Kävelykilomterikisa. Du kan delta i endera eller i båda. Malax har ett lag i båda kampanjerna och laget (joukkue) heter ”Malax-Maalahti”.

 

Du deltar genom att anmäla dig på sidan www.kilometrikisa.fi (ilmoittaudu mukaan) och/eller www.kavelykilometrikisa.fi. Där registrerar du dig och anmäler dig till gruppen ”Malax-Maalahti” (Liity joukkueeseen). Deltagarkoden (Osallistumiskoodi) är ”Malax1234”.

 

Alla som har registrerat minst 200 cykelkilometrar och/eller 100 gåkilometrar får delta i utlottning av en cykel och ett presentkort på 100 €. Alla som har registrerat minst 500 km på cykel och/eller 200 km promenad får ett tröstepris. Alla som har registrerat minst 1000 km på cykel och/eller 400 km promenad får ett diplom och ett värdefullare tröstepris. Utlottningspriser lottas även ut bland de som har mindre än 200 km/100 km. Samtidigt deltar du även i vår I Form För Livet motionskampanj och då har du möjlighet att vinna priser även där.

 

Efter att du registrerat dig kan du skriva in antal kilometer samt timmar och minuter. Sidan är endast på finska.
Tid för cykelkampanjen: 1.5-22.9.2021
Tid för gåkampanjen: 1.5-31.10.2021

 

Mera info fritid@malax.fi eller 050 373 8346 (Anders).

  IFFL affisch host sv fi

HÄR hittar du IFFL blanketten
Ifyllbar IFFL PDF hittar du HÄR

Stöd för idrottsverksamhet till barn och unga

Ansökningsblanketten för bidrag till idrottsverksamhet för mindre bemedlade hittar du här HÄR

_________

Vad gör du för att må bra?

Vi vill att just du ska må bra i din vardag. Under 2019 ordnar vi program som innehåller rörelse och må bra-aktiviteter. Vi vill att du ska känna dig välkommen i Malax och att du ska hitta meningsfulla aktiviteter och vänner för livet.

Jag, Sara-Lotta Huhtaoja, jobbar tillsammans med Sara Snickars som projektledare för projektet Integrering av nyfinländare genom idrott i Malax kommun. Vi finns här för dig, dina frågor och önskemål. Vill du gå någon speciell motionskurs, funderar kring fritidsaktiviteter för dina barn eller har frågor kring motion och kost, kontakta oss så hjälper vi dig. Klicka på denna länk för mera inforamtion.

I Form För Livet, IFFL
Motionskampanjen I Form För Livet pågår fortgående. Alltid då en kampanj tar slut påbörjas en ny. Nya IFFL-kampanjer påbörjas årligen i januari, mars, juni och oktober. Man kan endera använda ett motionskort som man fyller i hemma eller fylla i ett häfte vid en av de 15 motionslådorna som finns runtom i Malax kommun.Man kan också skicka info om sina prestationer via e-post till anders.hendricksson(at)malax.fi.

iffl logov3 finish bla v2

 

Mera information
Behöver du mera information angående kommunens idrotts-, nykterhets-, ungdoms- eller kulturverksamhet, kontakta i så fall fritidssekreterare Anders Hendricksson på tfn 050 373 8346 eller e-post anders.hendricksson(at)malax.fi.

Klicka även på fliken evenemang för att se vad som händer just nu!

 IMG 2965

Senast uppdaterad 08.11.2021 08:47