Jump to content Jump to search
Elinkeinopalvelut

Elinkeinopalvelut

Päivittyvä seuranta: Koronatilanne ja yritykset - hyödyllistä tietoa

Lue lisää täällä.


Yritysneuvonta verkossa tai kasvokkain – toimistolla, yrityksessä tai kunnantalolla

Vaasan seudun kuntien omistaman VASEKin yhtenä päätehtävänä on tarjota yritysneuvontaa seudun yrityksille. Uusyrityskeskus Startia puolestaan palvelee yrittäjyyttä suunnittelevia yrityksen perustamisen alkuvaiheissa. VASEKin ja Startian yritysneuvojilta saa siis apua, tukea ja neuvontaa kaikissa yritystoimintaan liittyvissä asioissa ja yrityksen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Palvelu on aina maksutonta ja luottamuksellista.

Yritysneuvontaan voi varata ajan VASEKin ja Startian ajanvarauskalenterin kautta.

Yritysneuvojat tekevät etäneuvontaa sekä kotitoimistoillaan että VASEKin toimistolla Alatorilla. Tapaamiset puolestaan voidaan sopia yrittäjän toivomaan paikkaan eli joko yrityksen tiloihin, VASEKin toimistolle tai myös Maalahden kunnantalolle. Yritysneuvojat tulevat mielellään myös yrityksen tiloihin vierailuille, silloin on mahdollisesti tarvittavat asiakirjatkin helpommin saatavilla.

Eli yrittäjän asian luonteen, aikataulujen ja toiveiden mukaan mennään niin tapaamismuodon, -paikan kuin ajankin suhteen!


Maalahdessa elinkeinoelämää kehitetään ja suunnitellaan yhdessä Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKin kanssa.
VASEK on Vaasan seudun kuntien omistama elinkeino- ja kehitysyhtiö. Palvelemme seudun yrityksiä tarjoamalla maksutonta yritysneuvontaa niin aloittaville, kuin seudulla jo toimiville yrityksille. Muita tehtäviämme on seudun kehitystoiminta sekä seutumarkkinointi.

VASEK koordinoi seudullisia yrityspalveluja Vaasan seudulla
Apua ja tukea yrityksen perustamiseen ja toiminnan alkutaipaleelle saa VASEKista ja sen osana toimivasta Vaasanseudun Uusyrityskeskus Startiasta. Luottamuksellinen ja asiantunteva palvelu antaa eväät oman liiketoiminnan perustamiseen ja sen jatkokehittämiseen. https://www.vasek.fi/palvelut-yrityksille/aloittavalle-yrittajalle-startia

Suunnitellessasi yrityksesi toiminnan kehittämistä, omistajan- tai sukupolvenvaihdosta tai jos haluat tietoa yrityksen kansainvälistymisestä, ota yhteyttä VASEKin yritysneuvojiin. He kertovat mahdollisuuksistasi kehittää yritystoimintaasi ja auttavat kaikissa kysymyksissäsi maksuttomasti ja luottamuksella. https://www.vasek.fi/palvelut-yrityksille/toimiva-yritys
https://www.vasek.fi/palvelut-yrityksille/omistajanvaihdos

Varaa aika yritysneuvontaan netissä https://www.vasek.fi/henkilokunta/varaa-aika-yritysneuvojalle/
tai numerosta (06) 317 7600.

Maalahden kunnassa toimivista yrityksistä vastaava yritysneuvoja on
Olav Nylund
040 548 4334
olav.nylund@vasek.fi

Olav Nylund www

Yhteystietomme https://www.vasek.fi/henkilokunta


Yritys- ja palveluhakemisto
Yritys- ja palveluhakemistosta löydät tietoja Maalahden yrityksistä sekä niiden palveluista, mutta myös koko Vaasan seudun yritykset. Ilmoita yrityksesi tiedot rekisteriin tai tarkista, että yrityksesi tiedot rekisterissä ovat ajan tasalla.

Maalahden yritykset Vaasan seudun yritys- ja palveluhakemistossa: https://vasek.yrityshakemistot.fi/maalahti


Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK ja Vaasanseudun Uusyrityskeskus Startia
Alatori 1 A, 3. kerros
65100 VAASA
06 317 7600
info@vasek.fi
www.vasek.fi


Vapaita teollisuustontteja ja toimitiloja löytyy vaasanseuduntoimitilat.fi

Teollisuustontteja Maalahdessa

Norra Brinken 29.6.16 009

IMG 2444

 

IMG 4173

IMG 4133

 

Päivitetty 15.06.2022 15:21