Jump to content Jump to search
Liikunta- ja terveyskampanjat

Liikunta- ja terveyskampanjat

InnebandySahly

Ilmoittaudu täällä

Kevään InBody-mittaustapahtuma

InBody-mittaustapahtuma pidetään tiistaina 18.4.2022 klo 13–17.30. Voit ilmoittautua ja varata ajan soittamalla Hendrickssonille, puh. 050 373 8346 tai sähköpostitse fritid@malax.fi.

Lainaa pyörä tai jääkiekko- ja liikuntavarusteita ym.

Vapaa-aikatoimisto ja kirjasto tekevät yhteistyötä lainaamalla muun muassa kuntoiluvälineitä, luistimia, retkiluistimia, kypäriä, sähköpyörää. läskipyörää, kaupunkipyörää, lumikenkiä, aktiivisuusrannekkeita, sykemittareita ja verenpainemittareita. Tarjonta vaihtelee ja laajenee.

Välineitä voit lainata Yttermalaxin kirjastosta, puh. 040 650 7983.

Kunnossa Kaiken Ikää, KKI

Liikuntakampanja Kunnossa Kaiken Ikää on edelleen käynnissä. Kampanjan päättymisen jälkeen alkaa aina uusi kampanja. Uusi KKI-kampanja alkaa tammikuussa, maaliskuussa, kesäkuussa ja lokakuussa. Voit osallistua joko täyttämällä kotona kuntokorttia tai kirjoittamalla nimesi kuntolaatikossa (joita on n.20 ympäri Maalahtea) olevaan vihkoon. Kuntoilutiedot voit lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen anders.hendricksson(at)malax.fi.

KKI kuntokortti TÄSTÄ

Täytettävä KKI PDF löytyy TÄSTÄ

 IFFL affisch vinter sv fi3

Lisätietoa

Lisätietoa kunnan urheilu-, raittius-, nuoriso- ja kulttuuritoiminnasta saat vapaa-aikasihteeri Anders Hendrickssonilta.

Päivitetty 24.03.2023 13:31