Jump to content Jump to search
Tapahtumat

Tapahtumat

⛱️Kesälomaohjelma, Maalahti 2023 (PDF)

 

_________________________________________

Malax dagen

Nyt etsimme maalahtelaisia, jotka haluavat esiintyä Maalahden päivänä! Etsimme lahjakkaita kaikenikäisiä maalahtelaisia, joten jos laulat, tanssit, soitat tai haluat esittää jotain muuta Maalahden päivän juhlalavalla, ilmoita halukkuudestasi viimeistään sunnuntaina 4.6.osoitteessa https://link.webropolsurveys.com/S/E0ED8AE3CA9846E4

Ajankohtaista. Päivän aikana ehtii esiintymään vain rajallinen artistijoukko, joten jos kiinnostuneita on paljon, valitsemme esitykset niin, että saamme mahdollisimman monipuolisen kattauksen.

Maalahden päivä järjestetään 6.8.2023 klo 13–16 Kukkien päivän yhteydessä Brinkenin museoalueella samassa juhlavassa hengessä kuin viime vuonna. Järjestäjinä ovat Maalahden kunta ja Malax museiförening. Luvassa on musiikkia, juhlapuheita, mahdollisuus piknikkiin, kahvitarjoilu, leikkejä lapsille, kukkamyyntiä, kirpputori, opastuksia puutarhassa, avoimet ovet ja paljon muuta!

_______________________________________________________________________________

Malax2

 Etätyöhubi Bygdegårdenilla tiistaina 30.5.

Onko sinulla mahdollisuus työskennellä etänä? Haluatko verkostoitua muiden etätyöntekijöiden kanssa? Etätyöhubi voi olla juuri sinua varten! Keräämme etätyöntekijät yhteisöksi etätyötilaan, jossa jokainen työskentelee oman työnsä parissa hiljaisessa yhteiselossa ja saa sitten verkostoitua ja seurustella yhteisillä kahvi- ja lounastauoilla.

Ovet ovat avoinna klo 8–16, voit tulla ja mennä, miten sinulle sopii. Tilaisuus on maksuton ja sisältää kahvitarjoilun. Kahvitauot klo 9.30 ja 14.00. Omakustanteinen lounas esimerkiksi lähellä sijaitsevassa lounasravintolassa. Bygdegårdenilla voi myös syödä omia eväitä. Kaikille osallistujille on tarjolla Wi-Fi ja oma työpiste sähköpistokkeella.

Ilmoita osallistumisestasi viimeistään torstaina 25.5.

Ilmoittautumislomakkeeseen: https://www.malax.fi/vapaa-aika/tapahtumat

Järjestämme syksyllä etätyöhubin kerran kuussa syys–joulukuussa, viikonpäivät vaihtelevat.

Kiitos kaikille etätyöhubi-kyselyyn vastanneille!


Malax kommun – Maalahden kunta
Fritid och kultur i Malax (Maalahden vapaa-aika- ja kulttuuritoimi)
Maalahden-Korsnäsin kansalaisopisto
Malax kommunbibliotek (Maalahden kunnankirjasto)
Paikallistelevisioiden (Malax TV ja Petalax TV) ilmoitukset
Yhdistysten sivut

Ajankohtaisimmat tiedot löydät tapahtuman järjestäjän verkkosivustolta, Facebookista tai Instagramista.

Pohjanmaan ja Vaasan seudun tapahtumat

 

Päivitetty 30.05.2023 15:44