Jump to content Jump to search
Tilojen varaaminen

Tilojen varaaminen

Maalahden vapaa-aikatoimisto vastaa Pixne-hallin, Pixnen urheilumajan, Pixnen hiekkakentän sekä Pixnen ja Petolahden nurmikenttien varauksista. Huom. Pixnen grillikodan varaukset: 040 669 8256

Kaikki varaustiedustelut lähetetään sähköpostitse osoitteeseen bokning@malax.fi. Tilojen varaukset näkyvät varausohjelmasta, joka on osoitteessa bokning.malax.fi.

Tilojen varausohjelman käyttö

Kirjoita selaimesi osoitekenttään bokning.malax.fi (ilman alkua www) tai aloita ohjelman käyttö. Ohjelmassa on sivut ”Framsida”, ”Kalender” ja ”Administratör”.

Varaustilanteen tarkistaminen: Publik bokning
Vasemmalla on alasvetovalikot "enhet" (yksikkö) ja "utrymmen" (tilat). Valitse ensin haluamasi yksikkö eli "enhet", esimerkiksi idrottshallar (urheiluhallit) ja sitten tila "utrymme", esimerkiksi hallen (halli). Näkyviin tulee kalenteri, josta käy ilmi varatut ajat (värilliset kentät) ja vapaat ajat (valkoiset kentät). Vaihtamalla valikoista yksikköä ja tilaa voit tarkistaa kaikkien järjestelmässä olevien tilojen varaustilanteen.

Varaaminen
Kun tiedät minä päivänä ja mihin aikaan haluat varata tietyn tilan, lähetä tiedot sähköpostitse osoitteeseen bokning(at)malax.fi. Saat kunnalta varmistuksen, voitko varata kyseisen ajan vai onko aikaa muutettava. Kun olet saanut sähköpostitse varmistuksen, voit tarkistaa osoitteesta bokning.malax.fi, että varauksesi on oikein.

Lisätietoja varausohjelmasta sähköpostitse bokning@malax.fi tai puh. 050 373 8346.

Hallivuokrat 2021

Pixnen maksut

Päivitetty 21.02.2022 11:08