Jump to content Jump to search
Urheilu, liikunta ja terveys

Urheilu, liikunta ja terveys

Kevään InBody-mittaustapahtuma

InBody-mittaustapahtuma pidetään tiistaina 12.4.2022 klo 14–17.30. Voit ilmoittautua ja varata ajan soittamalla Hendrickssonille, puh. 050 373 8346 tai sähköpostitse fritid@malax.fi.

 

Lainaa pyörä tai jääkiekko- ja liikuntavarusteita ym.

Vapaa-aikatoimisto ja kirjasto tekevät yhteistyötä lainaamalla muun muassa kuntoiluvälineitä, luistimia, retkiluistimia, kypäriä, sähköpyörää. läskipyörää, kaupunkipyörää, lumikenkiä, aktiivisuusrannekkeita, sykemittareita ja verenpainemittareita. Tarjonta vaihtelee ja laajenee.

Välineitä voit lainata Yttermalaxin kirjastosta, puh. 040 650 7983.

 

IFFL AFFISCH sommar 19

 

Kunnossa Kaiken Ikää, KKI

Liikuntakampanja Kunnossa Kaiken Ikää on edelleen käynnissä. Kampanjan päättymisen jälkeen alkaa aina uusi kampanja. Uusi KKI-kampanja alkaa tammikuussa, maaliskuussa, kesäkuussa ja lokakuussa. Voit osallistua joko täyttämällä kotona kuntokorttia tai kirjoittamalla nimesi kuntolaatikossa (joita on n.20 ympäri Maalahtea) olevaan vihkoon. Kuntoilutiedot voit lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen anders.hendricksson(at)malax.fi.

 

KKI kuntokortti TÄSTÄ

 

Täytettävä KKI PDF löytyy TÄSTÄ

 

Lisätietoa
Lisätietoa kunnan urheilu-, raittius-, nuoriso- ja kulttuuritoiminnasta saat vapaa-aikasihteeri Anders Hendrickssonilta.

Päivitetty 07.09.2022 14:09